Segueix-nos a les xarxes socials:

El Sevilla amenaça la quarta posició i el Leganès s'allunya més del descens

La resta de la jornada de dissabte es va completar amb tres partits més. D'una banda, el Sevilla va oferir la seva millor versió al Sánchez-Pizjuán per desfer-se (2-0) de l'Athletic Club. L'exhibició dels sevillistes Vázquez i Muriel van permetre a l'equip andalús dormir a cinc punts de la Champions.

L'equip bilbaí, amb el cap posat a l'Europa League, va apostar per les rotacions i les suplències de Raúl Garcia, Aduriz i De Marcos van pesar massa. El Sevilla va castigar les rotacions de Ziganda sense gaire esforç amb dos gols de Muriel i Vázquez.

Per la seva banda, el Leganès no va fallar a Butarque davant el cuer de la lliga i ja és a tretze punts del descens. Després d'una primera part bastant descafeïnada i amb moltes interrupcions, els locals es van posar les piles al descans. L'equip d'Asier Garitano va sortir molt endollat a la segona part i en 17 minuts va fer els dos gols de la victòria, obra d'Eraso i Amrabat.

I finalment, Deportivo i Eibar es van repartir els punts a Riazor en un empat intranscendent per als de La Corunya, que es mantenen en les posicions del descens per sota del Las Palmas i el Llevant, equips que encara han de jugar en la jornada d'avui i demà. Inui, al minut 11, i Dmitrovic en pròpia porteria van ser els golejadors.