Segueix-nos a les xarxes socials:

Paco García: «Han perdut partits sorprenents, però aniran al límit»

El tècnic del Carramimbre Valladolid, Paco García, sap que ha de lligar un parell de triomfs en els tres partits que queden per entrar, amb total seguretat, al play-off. El duel d'avui, per al seu equip, «és complicat, però també ho serà el proper contra el Barça B. Ara mateix tenim dues victòries sobre els nostres perseguidors [de fet una, després de la victòria de divendres a la nit de l'Araberri a Logro-nyo] i n'hem de gaudir».

Respecte del duel del Nou Congost, va reconèixer que l'ICL «és un equipàs. Han tingut algunes derrotes sorprenents, però anem a una pista amb moltíssim públic i ells saben que han d'anar al límit per arribar bé als play-off». L'escenari en el qual jugarà avui el seu equip «recorda l'ACB. Jo hi he estat com a ajudant del Baskonia, ells han estat a la lliga Endesa fins l'any passat, la nostra ciutat anys enrere i tots preferim actuar en una pista calenta i vibrant».

García va desgranar com juga l'equip bagenc i va admetre que «la parella formada per Nacho Martín i Jordi Trias ha dominat la competició, però al perímetre també tenen molt joc i encert. De tota manera, han tingut altibaixos i això ho podem aprofitar».

El Valladolid estarà molt pendent avui del resultat del partit que jugaran una hora abans que el seu el Barça B i l'Ourense, ja que els gallecs encara els podrien atrapar en el novè lloc.

Prem per veure més contingut per a tu