Segueix-nos a les xarxes socials:

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA FEMENINA

L'Egiba busca un lloc a la final de la lliga de clubs amb el reforç d'Ana Filipa Martins

Les manresanes són actualment terceres classificades a Primera Divisió

L'Egiba busca un lloc a la final de la lliga de clubs amb el reforç d'Ana Filipa Martinsarxiu particular

La ciutat de Palma de Mallorca acull aquests dies la segona fase de la lliga de clubs Iberdrola on l´Egiba hi competirà a Primera Divisió. L'equip absolut del club manresà està format per Andrea Carmona, Lorena Medina, Carla Font, Mar Palliso, Berta Franquesa, Laia Font i Aina Solà i els tècnics Míriam Font i Xavi Casimiro. A més a més, aquest cop l'Egiba comptarà a la seva formació amb una gimnasta estrella, la portuguesa Ana Filipa Martins.

Ana Filipa Martins és un referent de la gimnàstica artística europea. Estudiant de ciències de l´esport i esportista olímpica, compta amb un palmarès excepcional (participant amb més de 15 proves de la Copa del Mon, finalista a Mundials i Europeus, va ser als Jocs Olímpics de Rio 2016, entre altres fites aconseguides) i guanyadora del premi Atleta Femenina de l'Any per la Confederació Esportiva Portuguesa (2015). A més, és un honor per l´Egiba comptar amb ella a la lliga de clubs Iberdrola pels valors que pot aportar al ser una gimnasta adulta, referent, i més tenint en compte que l'equip manresà de l'Egiba de la lliga és el més jove de la Primera Divisió amb gimnastes d'entre 12 i 15 anys.

Actualment, i després de l'assignació de punts entre la fase classificatòria celebrada a Girona el mes de novembre i la primera fase a Gijón el febrer, l´Egiba es troba en tercera posició a la classificació general, però empatat a punts amb Los Cantos d'Alcorcón i CGA l'Hospitalet; lideren la competició els equips del Club Xelska de Palma de Mallorca i el CG Salt de Girona. L'objectiu d'aquesta competició és classificar-se per la final que es disputarà a Manresa el proper 17 de juny.

Prem per veure més contingut per a tu