Segueix-nos a les xarxes socials:

BÀSQUET | LLIGA ENDESA

Jaume Ponsarnau és el nou entrenador del València

El targarí establert a Sant Fruitós ha estat tècnic ajudant els dos últims anys

Jaume Ponsarnau és el nou entrenador del Valènciaacb photo

El València Basket va fer oficial ahir que Jaume Ponsarnau serà el primer entrenador de l'equip la temporada vinent. El tècnic targarí, establert a Sant Fruitós de Bages, ha signat per una sola temporada i seguirà, d'aquest manera, a un club en el qual ha militat els dos últims anys, el primer com a assistent de Pedro Martínez, amb qui va guanyar la lliga Endesa, i el segon, de Txus Vidorreta, amb el qual es va proclamar campió de la Supercopa. Precisament, ahir es va saber que Vidorreta tornarà a l'Iberostar Tenerife.

Aquesta serà la tercera experiència de Ponsarnau com a primer entrenador d'un equip de l'ACB. Va debutar el 2007, al capdavant del Ricoh Manresa, amb el qual havia ascendit de la LEB Or. S'hi va mantenir sis temporades i llavors va entrar a formar part dels equips tècnics de la Federació Espanyola de Bàsquet. Com a assistent de Sergio Scariolo va aconseguir un or a l'Eurobasket del 2015 i dos bronzes, al del 2013 i als Jocs del 2016. A més, va quedar segon com a tècnic principal a l'europeu sub-20 del 2014.

Experiència a Sant Sebastià

Ponsarnau va tornar a l'ACB la temporada 2014-15 amb el Gipuzkoa, equip amb el qual va descendir i d'on va ser destituït la posterior temporada. Aleshores va arribar al València com a tècnic auxiliar de Pedro Martínez, també extècnic del Manresa.

El seu acte de presentació tindrà lloc avui, a partir de dos quarts d'una del migdia.

Prem per veure més contingut per a tu