Segueix-nos a les xarxes socials:

BALL ESPORTIU

El Royal Dance fa un gran paper en el campionat de Catalunya de clubs de Mataró

El Royal Dance va ser el club que va obtenir millors resultats en el campionat de Catalunya de clubs de ball esportiu celebrat a Mataró. El club manresà, formador de ballarins de saló, va aconseguir uns magnífics resultats en totes les edats i disciplines, sempre per equips, amb sis primers llocs, un segon i un tercer.

En la categoria sub-13 standard i llatins, primer lloc amb les parelles Arnau Roncal i Wendy Guzman, Jan Cervello i Adriana Corpas, i Joel Rusines i Núria Colom. En la categoria sub-18 standard i llatins, primera posició amb Andrey Prikhodko i Nora Corpas, Robert Mihail i Tatiana Gonzalez, i Pau Gómez i Marta Poy.

En la categoria adult standard, primera plaça amb Andrey Prikhodko i Nora Corpas, Robert Mihail i Tatiana Gonzalez, Ruben Viciana i Eva Moya. En la categoria adult llatins, primer lloc amb les parelles David Merengué i Diana Proskurin, Adrià Martos i Juline Carrel, Alexander Mykhailov i Rocio Aceña. I en la categoria sènior I standar, segona posició amb Ruben Viciana i Eva Moya; i finalment, en la categoria sènior I llatins, tercer lloc amb Ruben Viciana i Eva Moya. Amb aquests resultats, el club bagenc fa un balanç positiu de la competició.

Prem per veure més contingut per a tu