Segueix-nos a les xarxes socials:

El camp de futbol de Vilada rep avui la tercera prova del Dirt Track de Campions

El camp de futbol de Vilada rep avui la tercera prova del Dirt Track de Campionsspeed photo sport

Després de Casserres i Olost, avui es disputa al camp de futbol de Vilada la tercera prova del Dirt Track de Campions (set curses). S'espera la participació d'uns 50 pilots en les especialitats de motos i quads. L'entrada és lliure (amb servei de bar) i les proves es realitzaran a partir de les 7 de la tarda.

En la categoria open de motos, el líder és el pilot berguedà Franc Serra, seguit per Guillermo Cano (vigent campió) i Adrian Garín. En la categoria promo, lidera Ruben Estévez, seguit de Gerard Moliner i Marc Setó. En la categoria màsters, de majors de quaranta anys, hi ha el pilot lleidetà Lluís Massana liderant el campionat, seguit de Martí Puig Rodó i Andy Maner.

En la categoria vintage, nova d'enguany, Antonio G. Molina va davant el francès Arnaud Destreil i Ferran Mas, i en la categoria fun race, també novetat, el jove Marc Sánchez és líder, seguit de Marc Capdevila i Marc Setó. El tarragoní Eric Reverté va primer en promo 85, seguit per Max Sánchez i Blai Trias; en promo 65, Marc Aguilar és primer, seguit d'Uriel Hidalgo i Cristian LacuevaI; i en la categoria dels més petits, promo 50, el líder és Adrian Molina. En quads, el berguedà Josep Canudas és capdavanter.

Prem per veure més contingut per a tu