Segueix-nos a les xarxes socials:

Plata per a Vilarasau en una exhibició als Jocs de la Joventut

Plata per a Vilarasau en una exhibició als Jocs de la Joventutjocs olímpics de la joventut

El gimnasta de l'Egiba Robert Vilarasau va obtenir una medalla de plata en una de les activitats paral·leles a la competició oficial dels Jocs de la Joventut, que s'estan desenvolupant aquests dies a Buenos Aires. Vilarasau formava part d'un conjunt de tretze gimnastes que van participar en una competició per conjunts i va finalitzar en segon lloc. Duien el nom de Max Whitlock i pertanyien a Portugal, el Japó, Equador, Costa Rica, Rússia, Egipte, Malàisia, el Kazakhstan, Estònia i la Gran Bretanya, a més d'Espanya.

Aquest va ser el preludi de la final de trampolí que afrontaran els gimnastes de l'Egiba demà a la nit i dilluns a la matinada. En concret, en la categoria femenina, Marina Chavarria tindrà set competidores més en una final que començarà a les 22.33 hores d'aquí. Tot seguit, cap a un quart d'una de la matinada, serà el torn de Robert Vilarasau. Tots dos aspiren al podi després d'haver-se classificat amb el quart i el sisè millor registres a la prèvia, respectivament.

A Buenos Aires també va començar la competició de bàsquet 3x3 per a la manresana Estel Puiggròs. Va anotar tres punts en la derrota contra la República Txeca per 16-13 i dotze en el triomf contra Estònia per 11-21. Demà a la tarda s'enfrontarà a Austràlia i a Holanda.