Segueix-nos a les xarxes socials:

Peñarroya: «A l'ACB no n'hi ha prou amb tres o cinc jugadors per guanyar els partits»

?El tècnic destaca la intensitat dels seus homes per igualar la dels locals ?El preparador revela que Doellman començarà a entrenar-se amb el grup

Peñarroya: «A l'ACB no n'hi ha prou amb tres o cinc jugadors per guanyar els partits»toni solanelles

Amb el so de l'afició del Baxi, que victorejava els seus jugadors, entrant per una de les finestres de la sala de premsa del pavelló del Molt Il·lustre Govern d'Andorra, Joan Peñarroya va aparèixer vestint un polo del seu equip, ja que segurament havia passat per la dutxa. Feia cara seriosa, però se'l notava orgullós pel desplegament d'una plantilla que minuts abans cantava Un dia de partit amb els seus aficionats a una cantonada de la pista.

Després d'agrair a la gent d'Andorra la rebuda que havia tingut al pavelló pels seus vuits anys al club, Peñarroya va ser clar en dir que «veníem a intentar igualar la intensitat que segur que l'Andorra posaria al partit i a apujar aquest nivell al necessari per ser a l'ACB». El tècnic va desvetllar que «hem començat a jugar amb Lalanne i Sakho a dins, que era una de les variants amb les quals assajàvem, però ho hem hagut de canviar als pocs minuts perquè el primer s'ha carregat de faltes. De tota manera, hem començat a marcar bé el ritme de partit i tant en defensa com en atac hem estat molt endollats, no hem deixat jugar el MoraBanc de la manera que li agrada jugar i hem sabut controlar una de les seves característiques més clares, com és la de robar pilotes».

Anar trobant jugadors

Un dels punts determinants del partit, segons l'entrenador egarenc, va ser que «hem sabut trobar sempre el jugador adequat. Això és molt bo perquè per fer alguna cosa en aquesta lliga hem de tenir molts jugadors que aportin. Amb tres o cinc no es guanyen partits, i m'ha agradat que tot això hagi passat perquè alguns homes que fins ara no havien tingut gaire visibilitat, avui l'han tinguda».

De tota manera, Peñarroya va lamentar que «hem pogut fer això durant 32 minuts, però en el tram final se'ns ha escapat el control, hem perdut cinc pilotes en fase ofensiva i ells han tornat a entrar dins del partit. De tota manera, hem pogut aguantar el resultat i hem acabat amb moltes millors sensacions que en els dos darrers partits, fins i tot si haguéssim guanyat la Penya l'altre dia».

Respecte a la gran actuació de Vene, va destapar una incògnita sobre el seu futur, ja que té contracte temporal. «La setmana passada ningú preguntava per Vene i avui sí. Ha fet un partidàs, com alguns altres. De moment, la seva situació contractual és una mica particular i això significa que el Román tindrà feina» a l'hora de renovar-lo o no, ja que és probable que tingui ofertes i encara més després d'un partit com el d'ahir, que era el Partidazo de Movistar Plus.

Respecte de la baixa de Doell-man, també va revelar que «té l'alta per començar a entrenar, però ara hem de reintroduir-lo a l'equip i veure com evoluciona. Ara per ara les sensacions són bones, però ha fet poca cosa, a veure com va tot». De fet, el Baxi ha estat demanant per un quatre aquesta setmana. No se sap si el resultat d'ahir i la gran actuació d'homes com Del Águila paralitzaran o no l'operació.

Finalment, respecte dels canvis tàctics que va fer, va rebelar que «jugar amb Sakho i Lalanne des de l'inici era una possibilitat que havíem assajat durant la setmana, tot i que ens podia portar problemes en defensa. Estic orgullós de la intensitat dels meus homes i aquest ha estat el milor partit que hem fet fins ara aquesta temporada, sens dubte».

Retrets d'Ibon Navarro

La cara negativa era la d'un Ibon Navarro al qual es veia particularment enfadat amb algun dels seus homes. Ho va deixar clar amb la frase que «si un home [Ennis] fa més de la meitat de la valoració de l'equip i un altre [Vitali] et fa -10 no és bo per a un equip».

El tècnic vitorià va argumentar que «no hem jugat amb la intensitat adequada contra qualsevol equip de la lliga, i el Baxi no és un qualsevol. És un guanyador merescut, malgrat que nosaltres hem tingut opcions fins al final, però ens hem equivocat en una acció contra Lundberg i s'ha acabat». Sobre els canvis tàctics de Joan Peñarroya, va admetre que «que hagi jugat amb Sakho i Lalanne junts no m'ho esperava».

Prem per veure més contingut per a tu