Amb poc temps per gaudir de la victòria aconseguida divendres a Alcobendas (1-5 en partit avançat a la novena jornada), l'Igualada Rigat va repetir el marcador ahir al migdia a casa del Lleida Llista Blava, un conjunt de la zona noble de la classificació.

Després d'uns primers minuts de tempteig, els lleidetans es van avançar al minut 15. No van tardar els anoiencs a empatar a un gol, obra d'Oriol Vives. Amb l'1 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, l'Igualada Rigat es va avançar al minut 5 amb gol de Sergi Pla. L'1 a 2 es va mantenir en el lluminós durant força minuts, fins que Oriol Vives va decidir el partit amb el tercer gol (1-3). En els dar-rers minuts, Ton Baliu i de nou Sergi Pla van arrodonir el marcador.

Amb el nou triomf, l'Igualada Rigat s'ha situat segon, a tres punts de l'intractable Barça Lassa, encara que amb un partit més jugat.