El Barça torna del camp de l'Inter amb la classificació per a vuitens de final de la Champions sota el braç (1-1), però amb feina encara per fer si vol acabar líder de grup. Un gol de Malcom al 82, quan feia molt poc que era sobre el terreny de joc, ha avançat els de Valverde i ha sentenciat el passi de ronda tot i la igualada d'Icardi al 86.

La primera part ha estat de domini del Barça, amb alta possessió de la pilota i recuperacions ràpides de pilota després d'una pèrdua, però el gol no ha arribat. Dembelé s'ha mostrat erràtic a l'hora d'encarar els rivals i Suárez no ha tingut sort en els seus xuts.

Ha calgut esperar al 82, quan Valverde ha decidit fer entrar el brasiler al lloc de Dembelé. I Malcom se l'ha jugat. La seva primera acció en atac ha finalitzat amb un xut amb l'esquerra que ha perforat la porteria rival.

Quatre minuts després, però, Icardi no ha perdonat des de dins l'àrea petita i ha marcat l'1-1 després de fer un mitja volta i rematar per sota les cames de Ter Stegen.