Segueix-nos a les xarxes socials:

Lluïda commemoració del 60è aniversari de la PB Manresa

Va coincidir amb l'aplec de penyes del Bages, el Berguedà i la Cerdanya

Lluïda commemoració del 60è aniversari de la PB Manresa

24

La Penya Blaugrana de Manresa va celebrar ahir, adequadament i llustrosament, el seu 60è aniverari. Una commemoració que s'havia hagut d'ajornar dues vegades per raons extraesportives però que ahir va tenyir intensament de blau i grana el rovell de l'ou de la capital del Bages.

A partir de quarts d'onze del matí, els penyistes barcelonistes manresans i els de les penyes del Bages, el Berguedà i la Cerdanya, que es van aplegar a Manresa per per gaudir de la 26a Trobada de Penyes Blaugrana d'aquestes tres comarques, van començar a acolorir les rodalies de la seu de l'entitat, situada al carrer d'Àngel Guimerà. La totalitat de les penyes d'aquesta àrea geogràfica van tenir representació a la trobada. Els penyistes van protagonitzar, tot seguit, un vistós passacarrers fins a l'Ajuntament, lluint els estàndards de totes les penyes representades i acompanyats d'una animada batucada.

Al consistori els van rebre l'alcalde, Valentí Junyent; el regidor d'Esports, Jordi Serracanta; la directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, i l'exporter blaugrana Pere Valentí Mora, en representació dels exjugadors del club.

L'acte institucional al Saló de Cent va ser el preludi d'una nova desfilada pel bell mig de Manresa, fins a la plaça de Crist Rei, per descobrir una placa commemorativa. El posterior dinar als Noguers va aplegar uns 160 comensals.

Prem per veure més contingut per a tu