L'expresident del Barça Joan Laporta va revelar ahir que planeja tornar a presentar-se a les eleccions a la presidència del club, previstes per al 2021, tot i que no va donar-ne gaires més detalls. Laporta, que va perdre contra Josep Maria Bartomeu el 2015, va deixar anar que l'actual junta directiva «està deixant el club en la bancarrota».

En una conferència a la Cambra de Comerç de Pequín, Laporta va afirmar que «m'estic planejant tornar, però encara no ho he decidit. Encara no estic segur de fer-ho, però estic pensant com podríem fer un bon projecte».

Sobre l'actual junta, va denunciar que «no m'agrada la seva actitud, mai afronten les situacions. No són transparents i necessiten millorar. En termes econòmics, el club té un deute molt difícil d'afrontar relacionat amb el nou estadi. La ràtio entre sous i ingressos és molt alta».

Laporta tampoc no va eludir temes polítics i va afirmar que «si Espanya no deixa que Catalunya tingui les seves seleccions per participar en les Olimpíades i el Mundial, el Barça serà qui representarà la selecció catalana» en les competicions en què participi.