El Sedis Hidrology-Piros Seguretat va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquest cop en la visita de l'Sferic Terrassa-Aplidium, al qual es va imposar sense problemes per un contundent resultat de 73-49.

En la primera part, els jugadors de la Seu d'Urgell van mostrar un bon nivell defensiu i van atacar amb molta fluidesa i encert. Això els va permetre obtenir una renda de set punts al final del quart inicial (17-10). En el segon període, els locals van anotar un parcial de 22-9 i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vint punts de marge (39-19). En la segona meitat, els homes vallesans van pressionar, però el Sedis es va mostrar molt sòlid, va mantenir la concentració i va ampliar l'avantatge al final del tercer quart (60-37). En els darrers deu minuts, la tònica va ser més o menys la mateixa i els urgellencs no van patir per endur-se un triomf clar.