Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Iberostar tomba el líder Barça i mira cap amunt

Els blaugrana han caigut al Santiago Martín els darrers tres anys

El Barça Lassa, líder de la Lliga Endesa, va sortir derrotat al Santiago Martín davant d'un Iberostar Tenerife que va disputar un partit complet, sobretot en defensa, i que va saber controlar el rival quan no aconseguia anotar. Ambdós equips van tardar dos minuts a anotar. Va començar Beirán amb un triple i el Barça va posar-se 3-2, i a partir d'aleshores els locals van dominar un gran partit defensivament. Els canaris van augmentar la distància fins als nou punts (11-2) i Pesic va començar a fer rotacions per canviar la dinàmica del partit i ajustar el marcador a 16-15. En el segon període, l'ala pivot insular va ser un autèntic malson per a la defensa blaugrana, ja que va anotar set punts en aquest quart, i l'equip va ser capaç d'obtenir una màxima diferència de 33-20. Els visitants van sortir més endollats a la represa i, gràcies a una gran defensa, van aconseguir retallar diferències i plantar-se en el darrer període a tan sols quatre punts de l'equip canari (44-40).

Igualtat i tensió

El Barça va apretar a l'inici de l'últim quart, però els locals no van fallar quan més ho necessitaven els blaugrana. Algun cop els blaugrana van aconseguir posar-se a tan sols un punt de diferència, però, en dues ocasions, Staiger i Abromaitis van acabar decantant el partit al favor seu.

Tot i la desfeta, l'equip de Pesic, que venia de guanyar menys de 48 hores abans l'Olympiacos, continua una jornada més al capdavant de la classificació.