La situació del Girona cada cop és més preocupant. Ahir, els gironins van encaixar una nova i dolorosa derrota davant el cuer de la Lliga Santander, un Osca que no es rendeix. El Girona, que ja acumula deu jornades sense guanyar, té només un punt de marge respecte al primer equip que marca el descens, el Rayo Vallecano. El proper cap de setmana, els gironins han de visitar el Reial Madrid.

El Girona semblava tenir el partit sota control, fins que, passada la mitja hora, Chimy Ávila va trencar la igualada. Un primer gol de l'Osca que va fer mal als gironins. Tot i això, poc després, el porter visitant, Santamaría, va evitar l'empat amb una gran aturada. Després d'un gol anulat per una falta prèvia de Bernardo va arribar el segon de l'Osca, de nou anotat per Chimy Ávila, al minut 40.

Eusebio Sacristán va intentar reaccionar fent entrar Paik i Granell després del descans. Per si era complicada la remuntada amb dos gols de diferència, encara ho va ser més a partir del minut 68, quan el gironí Bernardo va ser expulsat per doble amonestació.