Segueix-nos a les xarxes socials:

L'igualadí Marc Sánchez, nou campió estatal d'alçada

El saltador del Club Atlètic Igualada Marc Sánchez va aconseguir ahir el títol de campió d'Espanya en pista coberta, en el certamen que es disputa aquests dies a Antequera i que finalitza avui. Sánchez va guanyar amb un millor salt de 2,18 metres, aconseguit a la primera, i va superar el millor representant estatal dels darrers anys, Miguel Ángel Sancho, que només va poder saltar per damunt dels 2,15.

Va ser l'alegria més important d'una jornada en què el guardiolenc del Numantino Albert Álvarez també va lluitar fins al final per aconseguir una medalla en el concurs de salt amb perxa dels campionats. Álvarez va aconseguir saltar a la tercera per damunt dels 5,10 metres, però va fer tres nuls sobre 5,25, una alçada que, d'haver superat, tampoc no li hauria donat la medalla de bronze, ja que aquesta es va situar damunt dels 5,35 metres. Finalment, Álvarez va ser sisè i el saltador de l'Avinent Manresa Ricard Clemente va ser novè, amb un millor registre de 4,95 metres.

També va estar a prop del podi la saltadora del CA Igualada Nora Taher, que va quedar quarta en el triple salt amb un registre de 12,99 metres (la seva millor marca personal), a 37 centímetres del podi.

Prem per veure més contingut per a tu