Tres competicions en el marge de tres setmanes. Fa vuit dies, els de Ferran López van ser eliminats a quarts de final de la Copa del Rei, a Reus, pel Liceo (6-1). Avui, els anoiencs van a Lloret per jugar un matx a l'OK Lliga davant del qual, si mirem la classificació, surten com a favorits clarament. I ja el proper cap de setmana, a les Comes, decisiu matx de la WS Europe Cup amb el Sarzana, amb un 5-4 en contra de l'anada i amb el premi de jugar la final a quatre si la remuntada es fa realitat.

El més immediat, però, és avui jugar a Lloret, a partir de les 18.30 hores, en un partit que tindrà com a col·legiats Germán Sandoval i David Cantos. L'IHC està fent una temporada ben positiva a la lliga, en la qual es troba en el cinquè lloc, amb 36 punts (11 victòries en els 20 partits disputats, 60 gols a favor seu per 44 encaixats). Pel que fa al Llorent, la seva posició és molt més delicada, la 14a, que suposa ser l'antepenúltim. Els números dels costaners són més discrets, amb 16 punts (4 victòries més 4 empats, 49 gols marcats per 78 en la seva porteria). En el partit de la primera volta, l'Igualada Rigat es va imposar, de tota manera, per un resultat força estret (4-2), en una jornada en què es va començar amb un 0-2 advers, un avís per fer fora els excessos de confiança.

En la darrera sessió prèvia, els jugadors de Ferran López van fer primer una sessió de vídeo per tal de fer una anàlisi acurada del que és seu rival dissabte, l'equip del Lloret. La conclusió és que, tot i la seva mala classificació, serà un adversari difícil, competeix en els partits i la clau serà saber com dominar el temps i el ritme durant el matx. El Lloret és perillós en les accions de xut exterior.

La consigna del vestidor a l'IHC és la d'aprofitar un partit que ha d'anar molt bé per preparar-se de cara al partit vital amb el Sarzana italià, que tothom té a l'horitzó tot i mancar una setmana per al duel europeu. L'objectiu per a l'equip de Ferran López és poder agafar les millors dinàmiques, sobretot en l'aspecte ofensiu, per tal de fer possible la remuntada davant els italians. Els arlequinats, en aquest sentit, van treballar durant el seu darrer entrenament de la setmana el que és la velocitat explosiva amb Joan Pont i van fer feina tàctica en grups. L'entrenament va acabar amb execució en col·lectiu de quatre per quatre. L'Igualada és conscient que, per puntuar a la pista del Lloret, cal concentració.