Un dels equips consolidats de la Segona B, el Cornellà, visitarà aquesta tarda el Nou Estadi del Congost per enfrontar-se al Manresa (19.30 h). El partit serà la primera pedra de toc de l'equip que dirigeix Andreu Peralta, després d'uns dies d'entrenaments. En principi, el tècnic manresà podrà disposar de la majoria dels elements de la seva plantilla tret d'algunes absències per lesió o per motius personals.

El Manresa només ha jugat un partit aquesta pretemporada, el de diumenge davant el Valls de Torroella (0-6). El Cornellà també ha fet front a un compromís amistós a casa del Granollers (Tercera Divisió), amb empat de zero gols.

Per veure el partit d'avui, l'entrada serà gratuïta i amb la venda de tires per participar en un sorteig d'un cap de setmana a Andorra (gentilesa de Viatges Concord, patrocinador del partit). Igualment es farà una promoció especial per als nous socis amb un polo del club de regal. També hi haurà un descompte (només aquest dia) per als menors de 18 anys; per només 5 euros podran apuntar-se a la grada d'animació i gaudir de tots els partits de la propera temporada a Tercera.