El pilot surienc Josep Garcia (KTM) va aconseguir ser el primer en la classificació general de la prova disputada ahir del BR2 que es disputa a Solsona fins avui. Després de ser quinzè en la prova de divendres, aquesta vegada no va fallar i es va imposar al guanyador de l'anterior, el britànic Jonny Walker, que va ser tercer. Nathan Watson va completar el podi amb el segon lloc.

El temps del surienc va ser lleugerament superior al dels rivals (45' 49''), però van tenir l'oposició de Watson (46' 29'') i Walker (46' 45''). D'altra banda, l'urgellenc Jaume Betriu (KTM) va obtenir el vuitè lloc i va ser lleugerament inferior a divendres, quan va obtenir la 6a posició.

Qui també va aconseguir una gran victòria a Solsona va ser la manresana Mireia Badia (Husqvarna) en la prova femenina. Després de ser tercera al Campionat del Món celebrat a França, va tornar a demostrar perquè és la líder indiscutible del campionat estatal amb aquest triomf, amb un temps de 38' 20'', molt superior a la segona, Aida Castro.

No va obtenir un bon temps la navassenca Kate Vall (Sherco), que va ser quarta amb molta distància de les posicions de podi.

Però avui tots tornaran a tenir una nova oportunitat per fer una altra bona actuació en l'últim dia del BR2 a Solsona. Alguns dels horaris s'han modificat respecte al que estava establert.

La prova estatal puntuable per al Campionat del Món continua amb la mateixa hora de sortida, les 8 del matí, però el Supertest, que començava a les 16 hores, començarà quatre hores abans, a les 12 hores. Està previst que el Supertest finalitzi al voltant de les 14 hores.

Per conclure el BR2 de Solsona es farà l'entrega de premis al podi a les 15.30 hores. Amb la celebració dels guanyadors finalitzaran a la capital del Solsonès els tres dies de proves, puntuables per a l'estatal i el WESS.