Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip espanyol masculí també disputarà la final

El combinat de David Martín derrota Croàcia (9-8) i s'afegeix al femení

L'equip espanyol masculí de waterpolo es va classificar ahir per a la seva segona final consecutiva dels europeus de waterpolo. El combinat de David Martín, que va perdre la darrera final, contra Sèrbia, va derrotar ahir Croàcia per 9-8 i jugarà demà la final. S'afegeix, així, al conjunt femení, que avui jugarà la final contra Rússia a partir de les set de la tarda.

Aquest és el segon gran campionat consecutiu en què els dos equips espanyols arriben a les finals després de les dels mundials de l'any passat a Gwangju (Corea del Sud). Aleshores, els nois van perdre contra Itàlia, i les noies, davant dels Estats Units. Entre avui i demà volen canviar la dinàmica.

El partit d'ahir va ser molt igualat però Espanya va dur sempre la iniciativa excepte en el 0-1 del primer parcial. El joc combinatiu i de paciència va obrir espais en la rereguarda croata, tot i que els resultats als altres dos descansos van ser de 4-4 i 6-6. La clau va radicar en el 7-7, amb un gol de Roger Tahull, una gran aturada de Dani López Pinedo i un sensacional xut d'Alberto Munarriz sobre el final de la possessió que ja va posar un 9-8 ja irremuntable. Hongria, per la seva banda, va fer valer ahir la seva condició d'amfitrió i va vèncer per 10-8 Montenegro.

Prem per veure més contingut per a tu