Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

La Federació Catalana de futbol estrena un nou model de lliga de futbol virtual

Hi podran participar uns 8.000 federats de més de 12 anys

La Federació Catalana de futbol estrena un nou model de lliga de futbol virtualFCF

La Federació Catalana de futbol posarà en marxa a principi de novembre una nova modalitat de competició, la Lliga E-Futbol. Es tractarà d'una lliga regular que es disputarà al llarg d'aquesta temporada 2020/21 en format online. Hi podran participar, de manera exclusiva, fins a 8.000 federats i federades a partir de 12 anys. L'accés es farà a través del perfil personal del Portal del Federat.

Cada participant podrà escollir un equip per competir en aquesta nova lliga virtual, i tindrà l'ocasió de proclamar-se com a millor jugador o jugadora del FIFA 20 de PlayStation a Catalunya. A més, com si es tractés d'una lliga presencial, el calendari de partits serà en cap de setmana. Així mateix, els millors enfrontaments es podran veure per streaming a la nova TV de la FCF, en els nous models Smart TV de Samsung i LG, i a la pàgina web fcf-tv.

La competició tindrà quatre divisions, que s'establiran segons el nivell dels jugadors i jugadores, i constarà de tres fases diferenciades, una primera de classificació, una fase regular i, per acabar , una fase final. En el cas de les semifinals i finals tindran un format presencial, i els guanyadors o gua-nyadores obtindran premis importants. A la vegada, seran guardonats a les Nits dels campions. A la web de la FCF es crearà una secció específica amb tota la informació relacionada amb la nova competició virtual. Properament s'obrirà el termini d'inscripció.

Prem per veure més contingut per a tu