Segueix-nos a les xarxes socials:

El Grup Via Artés vol vèncer a fora per ser a semifinals

Els bagencs han de superar el Roser per jugar la final a quatre de Mataró

El Grup Via Artés vol vèncer a fora per ser a semifinalsarxiu/oscar bayona

La Lliga Catalana EBA s'acaba dilluns, però abans no es conegui el campió encara hi ha molt camí per recórrer. De moment, avui es disputen els quarts de final i el nostre únic representant, el Grup Via Artés, viatja a Barcelona per enfrontar-se al Càmping Bianya Roser (18.30 hores) en el partit únic que ha d'atorgar una de les places a les semifinals. Aquestes es disputaran demà al pavelló municipal de Mataró, que també serà seu de la final, dilluns.

Els artesencs arriben a la cita després d'haver-se classificat a última hora en el seu grup amb una victòria per 61-64 a la pista del CB Igualada. Abans havien guanyat a Esparreguera per 63-70 i havien cedit a casa contra el CB Martorell per 73-89. La victòria dels espar-reguerins davant dels martorellencs, en un duel en què cap dels dos no s'hi jugava res però que hauria pogut classificar l'Igualada, va donar el bitllet a l'Artés.

Jordi Estany espera que l'equip pugui disposar de tota la plantilla, entre ella els tres vinculats del Baxi, Peñarroya, baixa contra el Martorell, Treviño i Mutic, que està sent el màxim anotador en el tram inicial de la campanya. El Roser va superar el Castelldefels, amb qui va perdre per 79-66, i el JAC Sants, a qui va guanyar per 88-57, per diferència de punts. El guanyador del partit Roser-Artés jugarà les semifinals contra qui venci del Valls-Badalonès. Els altres dos partits de quarts de final, que també es juguen avui, seran el Mollet-Martinenc i el Sol Gironès-Bisbal Bàsquet.

Prem per veure més contingut per a tu