El FC Barcelona ha confirmat aquest dijous a la tarda les xifres de les firmes validades dels precandidats a la presidència del club. El Barça, en un comunicat, ha confirmat que Joan Laporta, Victor Font i Toni Freixa, han passat el primer talli i seran els únics candidats a les eleccions del pròxim 24 de gener.

La validació de les firmes s'ha produït a la reunió de la Junta Electoral a l'Auditori 1899 del Camp Nou. En la reunió, s'han proclamat també els tres candidats, els únics que passen el tall dels 2.257 avals necessaris després dels bitllets validats.

De les 10.272 presentades de Joan Laporta i Estruch s'han validat 9.625. De les 4.713 de Víctor Font i Manté, hi ha 4.431 validades. I per a finalitzar, de les 2.822 presentades d'Antoni Freixa i Martín, s'han validat 2.634.

En la carrera per a la presidència, el precandidat Emili Rousaud va presentar la seva renúncia abans que es validessin les seves firmes definitivament, enmig de la polèmica per la presència d'una butlleta firmada en nom d'Agustí Benedito entre les presentades.