Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol/Tercera RFEF

El CE Manresa anuncia el fitxatge de Nil Garrido

El navarclí ja havia jugat a les ordres del tècnic, Ferran Costa, al juvenil del Gimnàstic ara fa tres temporades

El CE Manresa anuncia el fitxatge de Nil GarridoReal Betis

El CE Manresa ha anunciat aquest dijous a la nit la contractació del lateral Nil Garrido, que es converteix en el quart fitxatge de la pretemporada del conjunt blanc-i-vermell

Nil Garrido va destacar com a lateral dret a la Divisió d'Honor Juvenil amb el Gimnàstic de Manresa, a les ordres de Ferran Costa, la temporada 2018-19.

Tot i el descens dels escapulats, el potencial del navarclí, fill de l'històric lateral dret de l'època daurada (els anys vuitanta) del CF Navarcles Antonio Garrido, quan l'equip bagenc va arribar a jugar a Primera Regional, va propiciar el seu firxatge pel filial del Betis. L'última temporada ha jugat a l'Oriola en qualitat de cedit pel Betis. Aquest dos cursos s'ha reconvertit com a interior dret i, fins i tot, ha jugat de mig centre defensiu.

Aquest estiu, Nil Garrido ha rescindit el seu contracte amb el club andalús i ara busca un equip que li permeti rellançar la seva carrera esportiva, que semblava dirigir-se a l'elit. Tot i que té ofertes, per exemple del Burgos CF, el navarclí s'ha ofert al CE Manresa, doncs voldria jugar un curs prop de casa i en un entorn que li garanteixi molts minuts de joc per recuperar el seu millor nivell.

Prem per veure més contingut per a tu