Segueix-nos a les xarxes socials:

La Roma trenca el contracte amb el Barça i no acudirà a jugar el Gamper

El club busca un nou rival per als partits dels equips masculí i femení, el proper 6 d’agost al Camp Nou

El FC Barcelona va anunciar de forma sorprenent ahir que l’AS Roma ha decidit rescindir unilateralment el contracte que havia subscrit per jugar el Torneig Joan Gamper amb els seus equips masculí i femení. Els dos partits, que havien de servir de presentació de les dues plantilles professionals del Barça, estaven previstos per al 6 d’agost al Camp Nou.

El club va emetre un comunicat explicat que l’entitat romanista, el primer equip masculí del qual és el vigent campió de la Conference League i està entrenat per un amic del Camp Nou com el tècnic portuguès José Mourinho, no ha donat cap motiu per a la rescissió i que al llarg del dia d’avui activarà el retorn de l’import de les localitats a totes aquelles persones que ja n’haguessin adquirit.

El club ja treballa en la recerca d’un nou rival i, a més, l’àrea legal estudia emprendre accions per reclamar els danys i perjudicis que la «inesperada i injustificada decisió pugui causar al FC Barcelona i als seus aficionats». El Gamper significarà l’estrena de l’equip masculí davant els seus aficionats després de l’amistós contra l’Olot (13 juliol) i la gira pels Estats Units on s’enfrontarà a l’Inter Miami (20 de juliol), Real Madrid (24), Juventus (27) i New York Red Bulls (31). El femení només té programat un partit de pretemporada, contra el Bayern de Munic a Tolosa el 16 d’agost. La majoria de les jugadores disputaran l’Eurocopa d’Anglaterra del 6 al 30 de juliol.

Prem per veure més contingut per a tu