Regió7

Regió7

El Sala 5 Martorell competeix amb l’Industrias de Primera

Dos gols encaixats en un marge de divuit segons van encarrilar el triomf dels colomencs i els locals Oussama i Bermusell van dignificar el resultat

L’ala del Sala 5 Martorell Roger Bermusell defensa un oponent | FCO. J. VELASCO

La lògica es va imposar i el Sala 5 Martorell va cedir contra l’Industrias Santa Coloma (Primera Divisió) en la primera semifinal de la Copa Catalunya (2 a 6). Els amfitrions van iniciar el partit amb determinació i, quan només s’havien consumit 31 segons de joc, Oussama va culminar una acció individual amb una canonada que va fregar el travesser colomenc. A més, Toni Hinojosa va obligar a lluir-se Borja Puerta (min 2) i l’intencionat xut ras i creuat de Ferran Ruiz Ferru es va estavellar a la base del pal dret de la porteria de l’Industrias (min 3). Malauradament, l’equilibri inicial es va trencar quan s’havien jugat 2 minuts i 36 segons. Una ràpida transició iniciada pel porter colomenc va facilitar l’assistència de Sebas Corso que Santi Rufino va convertir en el primer gol de l’Industrias i, divuit segons després, l’olesà Bernat Povill va finalitzar una paret trenada amb David Álvarez marcant el segon gol de l’equip dirigit per Xavi Closas. Tot i la gardela al pal de Roger Bermusell (min 5), el Sala 5 Martorell es va mostrar abatut durant la resta del primer període i Imad Ruiz, amb divuit aturades de mèrit, va impedir als colomencs retirar-se als vestidors amb un avantatge inabastable per als locals (0 a 3). A la represa, tot i encaixar el quart gol de l’Industrias durant el primer minut de joc, els martorellencs van millorar les seves prestacions gràcies a la visió de joc de Dani Castro i el caràcter d’Oussama Chefraou. Els gols d’aquest darrer jugador (min 32) i de Roger Bermusell (min 36) van dignificar el marcador final (2 a 6).