Regió7

Regió7

El pilot manresà Jordi Fortuny obté el segon lloc a l’estatal de karts

El manresà Jordi Fortuny rep instruccions abans d’una prova | ARXIU PARTICULAR

El jove pilot manresà Jordi Fortuny, de només 12 anys, es va proclamar subcampió d’Espanya de karts (Categoria: Mini), al Zuera International Circuit. Jordi Fortuny ha donat un inqüestionable salt qualitatiu en la seva segona participació a l’estatal d’aquesta especialitat. El pilot del CE Monlau Competició va finalitzar en desena posició la primera de les dues carreres disputades a l’Aragó i va ser cinquè en la segona. Aquests resultats, tot i no ser els més reeixits que ha obtingut durant el campionat, li van permetre certificar el segon lloc final a l’estatal. El nou campió d’Espanya és Bosco Arias (312 punts), seguit del manresà Jordi Fortuny (286 punts). El bagenc ja va destacar en les dues primeres carreres del campionat d’Espanya celebrades a Motorland Aragón, l’abril passat. Jordi Fortuny va aconseguir unes meritòries setena i tercera posicions. Les prestacions del manresà encara van ser més remarcables a finals de maig. Al Kartòdrom Lucas Guerrero (Xiva), Fortuny va signar un segon i un tercer lloc i es va situar en segona posició a la classificació general de l’estatal. Per últim, el juliol, al malagueny Campillos Karting Circuit, el manresà es va imposar en ambdues carreres i va fonamentar el subcampionat estatal que ara ha segellat.