Regió7

Regió7

Pol Guillén i Aida Fernández guanyen la prova de 10 km de La Navarclina

Jonathan López, Pol Guillén i Marc Valdés, el podi dels 10 km | CA NAVARCLES

L’edició d’enguany de la popular La Navarclina va aplegar 375 corredores i corredors a la pista d’atletisme de la població bagenca. Aquest exercici, a més de la clàssica prova de 10 km i de les curses infantils, el Club d’Atletisme Navarcles va optar per ampliar l’oferta de la matinal amb una cursa de 5 km i una caminada.

Aida Fernández va superar Irene Rodríguez i Judith González | CA NAVARCLES

Pol Guillén es va imposar en la prova de 10 km masculina. Guillén va completar el recorregut en 35’ i 51’’. El navarclí Jonathan López va pujar al segon graó del podi en creuar la línia d’arribada sis segons abans que Marc Valdés (36’ i 25’’). Aida Fernández va dominar la categoria femenina i va guanyar amb un temps de 47’ i 53’’. Rere seu es van classificar Irene Rodríguez (48’ i 30’’) i la navarclina Judith González (49’ i 27’’).

Els guanyadors de la prova de 5 km van ser Javier Vázquez (20’ i 27’’) i l’atleta local Aina Pujol (25’’ i 53’’). El podi masculí el van completar Oriol Vergés (20’’ i 33’’) i Jordi Miró (20’ i 35’’). La segona posició de la cursa femenina va ser per a la també navarclina Mireia Gràcia (26’ i 15’’). Olívia López (29’ i 04’’) va ser tercera.