Segueix-nos a les xarxes socials:

Els jugadors del CE Manresa a l'inici del partitCE Manresa

Segona derrota seguida del Manresa (3-1)

Els blanc-i-vermells no van saber aturar els embats ofensius dels amfitrions i un golàs i un servei d’Elhadji Bandeh van sentenciar

L’efectivitat dels amfitrions, la incapacitat de la defensa manresana per neutralitzar les envestides ofensives per l’interior de l’AE Prat durant el primer període i dues remarcables accions del corpulent davanter pota blava Elhadji Bandeh van abocar el CE Manresa a encaixar la segona derrota consecutiva a la lliga, en aquest cas, al Municipal de Sagnier (3 a 1). Tot i l’ensopegada, els blanc-i-vermells només davallen fins al cinquè lloc a la classificació. 

Les dues derrotes encaixades pel CE Manresa aquest desembre haurien de donar valor a l’excel·lent trajectòria dels blanc-i-vermells durant els tres primers mesos de la competició. Això sí, els jugadors de Ferran Costa han de recuperar la seva millor versió ben aviat i tornar a puntuar amb assiduïtat per no malbaratar el rèdit en forma de punts assolit durant el primer terç del campionat.

El tècnic de Castelldefels va optar per mantenir una defensa de tres centrals (Antonio Pelegrín, Putxi i, aquesta vegada, Álex Sánchez) al Municipal de Sagnier (3-4-1-2) i va reservar el mallorquí Jaume Pascual. Els bagencs van iniciar l’enfrontament tan intensos com un conjunt pota blava que necessitava vèncer després d’encaixar tres derrotes seguides. No en va, el central Pau Rosales va haver d’impedir, primer, que una assistència de Noah a Javi López arribés al seu destinatari, i després, va haver de cedir córner per tallar la centrada de Salva cap al davanter d’origen ghanès. Joel Priego el va executar i l’enverinat xut armat per Putxi des de l’interior de l’àrea de penal va topar en el cos de Javi López quan es dirigia a porteria (min 3). En contraposició, els locals van materialitzar la seva primera ocasió de gol. Aschalew va neutralitzar la internada del destre Pau Salvans (min 4), però el servei de cantonada consegüent va habilitar Albert Martí per afusellar Òscar Pulido amb una inapel·lable rematada creuada des de l’interior de l’àrea de gol (min 5).

L’avantatge va esperonar els amfitrions, que van assumir la iniciativa ofensiva i, a més, van trobar amb relativa facilitat vies per generar perill per l’interior, gràcies a la mobilitat d’Àlex Pla i Uri González i a la verticalitat de Pau Salvans. En aquest context, Albert Martí va obrir la pilota envers Elhadji Bandeh, situat a prop del vèrtex superior dret de l’àrea de penal manresana. Des d’aquesta posició, el davanter mataroní de pares gambians va etzibar una gardela que va entrar per la creueta superior esquerra de la porteria d’Òscar Pulido (min 18). Un gol de traca i mocador! 

Joel Priego va liderar la tèbia reacció dels bagencs. Carles Craviotto es va haver de lluir per impedir un gol olímpic de l’interior manresà (min 22) i per conjurar un intencionat servei de falta lateral executat per Marc Martínez (min 28). A més, Ferran Costa va intentar dotar de més fermesa la defensa blanc-i-vermella amb la presència de Jaume Pascual i Àlex Iglesias. Aschalew va passar a jugar de central (min 36).

L’ensurt següent no va ser de caràcter esportiu i va tenir com a protagonista el lateral Salva (min 39). El cornellanenc va caure a plom, va perdre el coneixement durant uns segons per raons desconegudes. Es va refer, però va ser substituït al descans. Això sí, disset segons després de reprendre’s el joc, Uri González va rebre una magnífica assistència d’Elhadji Bandeh i va rematar amb l’esquerra de primera per afusellar Òscar Pulido sense pal·liatius (min 43). Un golàs que va sentenciar la confrontació (3 a 0).

El CE Manresa va afrontar el segon període amb l’anhel de reivindicar-se i va assumir la possessió de la pilota. Un refús defensiu va habilitar Jaume Pascual per rematar des de l’interior de l’àrea de penal (min 49), malauradament per sobre el travesser. Un minut després, Javi López va obligar Craviotto a palesar la seva concentració. El domini dels blanc-i-vermells va ser intens fins al minut 56. Llavors, tres córners seguits favorables a l’AE Prat el van apaivagar. Tot i això, el CE Manresa va maldar per minimitzar el seu desavantatge a l’electrònic fins al temps de recuperació. Carles Craviotto va refusar les canonades d’Adrià Casanova (min 64) i Joel Priego (min 83) i els amfitrions van reclamar un hipotètic penal de Putxi a Pau Salvans (min 74). Finalment, un servei de cantonada executat per David Acedo al primer pal va propiciar el gol en pròpia porteria del masquefí Valentín Merchán (min 89). Javi López (min 94) va estar a punt de marcar el 3 a 2, però Carles Craviotto ho va impedir.

Ferran Costa: «Hem encaixat una derrota contundent de la qual hem d’aprendre»

El tècnic del CE Manresa, Ferran Costa, va afirmar, després del duel al feu de l’AE Prat, que «hem encaixat una derrota contundent de la qual hem d’aprendre». Per a l’entrenador de Castelldefels, la primera part dels blanc-i-vermells «ha estat molt dolenta pel que fa a aspectes bàsics com l’activació. El gol encaixat ens ha fet mal i ha donat rauxa als futbolistes de l’AE Prat, que, a més, han estat molt encertats a l’hora de materialitzar les seves ocasions».

«A la represa», va prosseguir Ferran Costa, «hem estat molt millor, però el partit ja estava dat i beneït». El tècnic va concloure que «no ens hem apropat al nostre millor nivell i aquesta és una categoria exigent que ens demana estar al dos-cents per cent per ser competitius». Per la seva banda, Gerard Puigoriol va incidir en el fet que «costa molt puntuar contra tots els oponents, del primer a l’últim. Potser, la nostra trajectòria fins ara no ens permetia valorar-ho adientment. Per al capità, els jugadors del CE Manresa «hem de fer l’exercici d’oblidar-nos de la classificació i preparar cada partit con si fos el darrer, com si fos una final». «Si no ho fem així, ens equivocarem com a equip», va sentenciar.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a tu i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.