Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

El Sala 5 Martorell s'imposa a la pista del cuer Gran Canària FS (3-4)

La victòria permet als martorellencs obrir un marge de vuit punts amb el madrileny CDE El Valle, el catorzè classificat i primer equip immers a la zona de descens

El Sala 5 Martorell s'imposa a la pista del cuer Gran Canària FS (3-4)ARXIU/FRANCISCO JAVIER VELASCO

Triomf cabdal per segellar la permanència a la Segona Divisió Nacional. El Sala 5 Martorell ha guanyat, aquesta nit, a la pista del cuer Gran Canària FS (3 a 4) i amplia fins a vuit punts la diferència amb el catorzè classificat, el madrileny CDE El Valle, la primera formació implicada a la zona de descens, quan només falten quatre jornades (12 punts) per finalitzar la lliga. A hores d'ara, els martorellencs sumen 25 punts i els madrilenys n'acumulen només 17. Els altres dos equips que baixarien serien el castellanolleonès Atlético Benavente (16 punts) i el canari Gran Canària FS (13).

Els gols materialitzats pels tanques Abdelmalik Akarkach (min 11) i Pau Albacete (min 14) han fonamentat la victòria del conjunt entrenat per Víctor González, tot i que el local Adri Orellana ha minimitzat, de seguida, el desavantatge del seu equip (1 a 2). En el darrer minut del primer període, Ferran Ruiz Ferru ha marcat l'1 a 3 i Pavel Pérez ha incrementat la diferència als cinc minuts de la represa (1 a 4). Malgrat tot, els amfitrions no han defallit i els gols de Jon (min 28) i Martos (min 31) han obligat els martorellencs a maldar per aconseguir l'anhelada victòria fins el darrers segons de la confrontació.

Els altres resultats de la 26a jornada de la Segona Divisió Nacional han estat els següents: Atlético Benavente, 1 CD Leganés, 2; Peníscola FS, 3 Burela FS, 1; CDE El Valle, 2 Reial Betis Futsal B, 7; CD El Ejido Futsal, 5 Unión África Ceutí, 4; Full Energía Saragossa, 5 Barça Atlètic, 3; O'Parrulo Ferrol, 5 Sala 10 Saragossa, 5 i FS Alzira, 4 CFS Bisontes de Castelló, 3.

LA FITXA TÈCNICA.

GRAN CANÀRIA FS. Barranquero, Aithor, Roberto, Adri Orellana, Lucas -cinc inicial-, Ayose, Ricky, Martos, Jon i Juanillo.

SALA 5 MARTORELL. Imad Ruiz, Abdelmalik Akarkach, Ferran Ruiz Ferru, Roger Bermusell i David Ruiz -cinc inicial-, Èric Panés, Pau Albacete, Pavel Pérez i Ibai Espinosa.

ÀRBITRES. Cristian Cubero García i Ignacio del Olmo Martínez.

GOLS. 0-1 Abdelmalik Akarkach min 11, 0-2 Pau Albacete min 14, 1-2 Adri Orellana min 15, 1-3 Ferran Ruiz Ferru min 20, 1-4 Pavel Pérez min 25, 2-4 Jon min 28 i 3-4 Martos min 31.

Prem per veure més contingut per a tu