Segueix-nos a les xarxes socials:

AUTOMOBILISME/CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS DE TERRA

Gil Membrado estrena el seu nou Peugeot 208 Rally4 amb una victòria

El pilot d’Olost de Lluçanès es va imposar a la categoria de dues rodes motrius en la primera prova puntuable pel català de ral·lis de terra

Gil Membrado estrena el seu nou Peugeot 208 Rally4 amb una victòriaPCR SPORT

Reeixit debut de Gil Membrado a l’edició d’enguany del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra. Un mes després d’assolir una meritòria victòria a les lliscants i selectives carreteres càntabres que recorre el Rally Blendio Cristian López, prova puntuable per a la Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt (CERA), oimés quan l’olostenc estrenava un nou vehicle, el Ford Fiesta Rally4, Gil Membrado va protagonitzar una consecució equiparable, aquest darrer cap de setmana, a Cervera, arran de la seva participació en la tercera edició del Memorial Abel Puig.

El jove pilot d’Olost de Lluçanès, de 15 anys, va competir, per primera vegada, a terres lleidatanes, amb el seu Peugeot 208 Rally4, el vehicle que utilitzarà a partir d’ara en els circuits de terra. Gil Membrado va palesar la seva increïble capacitat d’adaptació al nou cotxe i va obtenir la tercera posició final a la classificació general o escratx i va guanyar en la categoria de dues rodes motrius (2RM), és a dir, la reservada als vehicles de tracció davantera.

El proper cap de setmana, el pilot de PCR Sport participarà al Rally Blendio Princesa d’Astúries, adscrit a la Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra (CERT).