AUTOMOBILISME/CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS DE TERRA

Gil Membrado estrena el seu nou Peugeot 208 Rally4 amb una victòria

El pilot d’Olost de Lluçanès es va imposar a la categoria de dues rodes motrius en la primera prova puntuable pel català de ral·lis de terra

L’olostenc va estrenar a Cervera el nou Peugeot 208 Rally4

L’olostenc va estrenar a Cervera el nou Peugeot 208 Rally4 / PCR SPORT

Reeixit debut de Gil Membrado a l’edició d’enguany del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra. Un mes després d’assolir una meritòria victòria a les lliscants i selectives carreteres càntabres que recorre el Rally Blendio Cristian López, prova puntuable per a la Copa d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt (CERA), oimés quan l’olostenc estrenava un nou vehicle, el Ford Fiesta Rally4, Gil Membrado va protagonitzar una consecució equiparable, aquest darrer cap de setmana, a Cervera, arran de la seva participació en la tercera edició del Memorial Abel Puig.

El jove pilot d’Olost de Lluçanès, de 15 anys, va competir, per primera vegada, a terres lleidatanes, amb el seu Peugeot 208 Rally4, el vehicle que utilitzarà a partir d’ara en els circuits de terra. Gil Membrado va palesar la seva increïble capacitat d’adaptació al nou cotxe i va obtenir la tercera posició final a la classificació general o escratx i va guanyar en la categoria de dues rodes motrius (2RM), és a dir, la reservada als vehicles de tracció davantera.

El proper cap de setmana, el pilot de PCR Sport participarà al Rally Blendio Princesa d’Astúries, adscrit a la Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra (CERT).