Vols conèixer els nous emojis de WhatsApp?

Ara podràs expressar-te encara millor amb una sola imatge o, en aquest cas, emoji; a què esperes?

Coneix els nous emojis de WhatsApp

Coneix els nous emojis de WhatsApp

Mar Molina

WhatsApp acaba de llançar una nova actualització que inclou un paquet de nous emojis. Si ets un amant d'enviar emojis a amics i familiars, aquest paquet t'encantarà. WhatsApp cada vegada intenta adaptar-se més a la realitat física i emocional de les persones, creant noves emocions, gestos o perfils. Els vols conèixer? T'ho ensenyem!

Les emoticones han esdevingut un llenguatge universal que transcendeix les barreres de l'idioma i la cultura. Amb una simple icona, podem transmetre una àmplia gamma d'emocions, idees i sentiments, permeten estalviar paraules i enriquir els missatges de text.

L'evolució dels emojis també reflecteix l'evolució de la nostra cultura i la nostra societat. Cada nou emoji que es crea respon a una necessitat o tendència actual, i ens permet conèixer millor com pensem, sentim i ens comuniquem al món digital.

Descobreix el nou paquet d'emojis de WhatsApp

Descobreix el nou paquet d'emojis de WhatsApp / -

Des dels seus inicis, WhatsApp ha estat una de les plataformes pioneres en la incorporació d'emojis al sistema de comunicació. De fet, l'aplicació de missatgeria instantània va treure les primeres emoticones el 2012. Quatre anys més tard, el 2016, va introduir els diferents tons de pell i, el 2018, va incorporar els emojis animats.

Nous emojis a WhatsApp: Més maneres d'expressar-te!

La recent actualització de WhatsApp inclou un paquet de nous emojis que amplia encara més les possibilitats d'expressió dels usuaris. Entre els nous emojis trobem:

  • Emoji del cor fos: Per expressar amor intens, passió o enamorament.
  • Emoji de la cara rodant per terra: Per expressar riure incontrolable, riallades o diversió extrema.
  • Emoji del puny amb confeti: Per celebrar èxits o moments especials.
  • Emoji de la mà esquerra: Per representar la diversitat, la inclusió o l'esquerra.

Per utilitzar els nous emojis a WhatsApp, només heu d'actualitzar l'aplicació a la darrera versió disponible. Un cop actualitzada, els nous emojis estaran disponibles al teclat d'emojis de l'aplicació.