Dos accidents en un mateix dia a la C-55, a Castellbell i el Vilar, deixen tres persones ferides

Dues persones han estat traslladades amb pronòstic menys greu després d'accidentar-se al túnel de Bogunyà a 2/4 d'1 del migdia

A les 6 de la tarda, un segon sinistre, a un quilòmetre de distància del primer, ha deixat un motorista ferit

Entrada nord al túnel de Bogunyà, obert el juliol del 1973

Entrada nord al túnel de Bogunyà, obert el juliol del 1973 / ARXIU/OSCAR BAYONA

Jornada accidentada a la C-55. Dos accidents a la via, un a primera hora del migdia i l'altre a mitja tarda, han deixat tres persones ferides i han complicat la circulació en el mateix tram: el que passa per Castellbell i el Vilar.

El primer sinistre ha tingut lloc a 2/4 d'1 del migdia al túnel de Bogunyà i ha provocat fins a quatre quilòmetres de cua en ambós sentits. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), dos cotxes hi han xocat a l'interior, al punt quilomètric 16,4. La retirada dels vehicles ha estat la causant de les retencions, que s'han allargat una hora aproximàdament. El Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi ha treballat amb dues dotacions, ha traslladat dues persones amb pronòstic menys greu a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

A les 6 de la tarda, un motorista ha resultat ferit de caràcter menys greu després de xocar amb un cotxe al punt quilomètric 17,6, és a dir, a poc més d'un quilòmetre de distància del primer. A causa del sinistre, la via ha presentat 5 quilòmetres de cua de Collbató a Castellbell i el Vilar en sentit nord i 2,5 quilòmetres de Manresa a Castellgalí en sentit sud.