Segueix-nos a les xarxes socials:

Porté Puymorens obre portes el dissabte 28 de novembre

Es podrà esquiar a la zona de la Vignole amb un forfet especial per aquest cap de setmana

Porté Puymorens obre portes el dissabte 28 de novembrePorté Puymorens

L'estació d'esquí de Porté Puymorens obrirà parcialment el proper cap de setmana (28 i 29 de novembre) gràcies a la nevada d'aquests darrers dies que ha deixat gruixos de neu que fan possible la pràctica de l'esquí. A més, el descens de la temperatura ha permès que els canons de neu es posin a treballar amb total normalitat.

Porté Puymorens inaugurarà temporada, doncs, el dissabte 28 de novembre, a partir de les 9 del matí. Es podrà esquiar a la part central de l'estació, a la zona de la Vignole, amb un forfet a preu únic i especial només per aquest cap de setmana.

Novetats de temporada

Entre les novetats de la temporada, us recordem que aquest any hem obert una nova pista negra "La Vertige", a la sortida del mirador voladís de "Le Pied dans le vide" i tindrem un nou snowpark, que s´instal·larà a l´àrea de la Vignole, amb un forfet exclusiu. Més canons de neu i millores en els serveis completen les novetats.

Nous forfets familiars, assegurances a 1 euro i pagament en tres terminis

Els forfets de temporada es poden comprar ara amb importants descomptes al web wwww.porte-puymorens.net. A més, en promoció, l'assegurança costarà 1 euro i es podrà pagar en tres terminis.

Prem per veure més contingut per a tu