La nevada permet obrir més pistes a la Molina, a Masella i al Port del Comte

Nombrosos esquiadors van aprofitar la jornada d'ahir per gaudir de més neu i de més qualitat

Retencions per accedir a l'estació d'esquí del Port del Comte, aquest diumenge al matí

Retencions per accedir a l'estació d'esquí del Port del Comte, aquest diumenge al matí / Arxiu particular

Redacció

Les nevades i les baixes temperatures s’han traduït en una millora molt considerable de condicions per a la pràctica de l’esquí i el surf de neu a les pistes d’esquí. No només ha estat una bona notícia pel que fa a les reserves d’aigua sinó també des del punt de vista turístic. Les darreres nevades podrien permetre a algunes estacions obrir el 100% del seu domini esquiable els pròxims dies, un cop estigui el perímetre assegurat del perill d’allaus i les pistes hagin estat preparades.

A La Molina, amb 40 centímetres de neu nova, s’augmenta considerablement l’oferta de pistes obertes, arribant al 80% de l’estació, i superant els 50 quilòmetres de traçats fresats i abalisats, corresponents a 51 pistes. A més, amb la nevada es garanteix la connexió amb Masella i el telecabina Cadí-Moixeró queda oberta ja de manera ininterrompuda.

A Masella, ahir ja es podia esquiar amb «una neu pols excel·lent», segons fonts de l’estació. Nombrosos esquiadors van aprofitar la jornada per gaudir de més neu, de més qualitat i més pistes obertes. A part de les de la Cerdanya, l’estació solsonina del Port del Comte també s’ha beneficiat molt de la nevada. A primera hora del matí d’ahir ja es registraven cues de vehicles per accedir a l’estació.

Pistes de la Molina

Pistes de la Molina / La Molina

Esquiadors a Masella, ahir

Esquiadors a Masella, ahir / Masella