Si estàs pensant en sortir a la neu les pròximes setmanes, ara pots portar al teu telèfon mòbil tot el que cal saber. Amb les aplicacions estaràs al corrent del que has de tenir en compte de cara a aquesta temporada d'esquí.

Des de comprovar l'estat de les pistes fins reservar l'allotjament i el forfet a un sol clic. Tot això i més podràs fer-ho amb les millors «apps» per a la neu que proposem a continuació:

Trace Snow

Aquesta aplicació, disponible en iOS i Android, permet als usuaris comprovar els seus resultats en aquest esport: registrar la velocitat i la distància esquiada, els salts que s'han donat, les pendents baixades i fins i tot les calories cremades. A més, es poden comparar les dades amb les dels teus amics.

Esqui.com

També es pot descarregar per iOS i Android i amb ella es pot preparar l'escapada a la neu. No en va, l'«app» permet reservar tant el viatge com l'allotjament. Així mateix, amb Esqui.com pots conèixer l'estat en què es troben les pistes de les principals estacions d'esquí.

Skitude

Es tracta de l'aplicació més popular entre els amants d'aquest esport. L'«app» permet gravar l'activitat de cada un, corregir l'altitud, consultar les estadístiques i l'historial de l'usuari o el recorregut, entre altres coses. No obstant això, la novetat en Skitude és que compta amb una important comunitat d'usuaris amb els que podràs connectar-te i contactar amb ells.

Esquiades

Una aplicació molt completa que neix d'una agència de viatges especialitzada en esquí i el turisme de muntanya. L'«app» permet reservar les millors ofertes en estacions d'Espanya, Andorra i Els Alps, així com consultar el temps o l'estat de les pistes de Sierra Nevada, Vallnord o Baqueira Beret.

Part de neu

Disponible, com la resta, per iOS i Android, l'aplicació ofereix la possibilitat de comprovar l'estat de les pistes de més de 2.000 estacions de tot el món. A més, localitza les més properes via GPS i mostra amb fotos i vídeos en temps real com es troben.