Segueix-nos a les xarxes socials:

Uns 2.481 alumnes del Pirineu català esquiaran gratis una temporada més

Les classes estan emmarcades en el Pla Estratègic d'Esports d'Hivern de Catalunya

Uns 2.481 alumnes del Pirineu català esquiaran gratis una temporada mésEP

Uns 2.481 alumnes de 3r i 4t de primària de 60 escoles públiques i concertades de les comarques del Pirineu català esquiaran gratis una temporada més gràcies al programa Esport Blanc Escolar que impulsa el Departament d'Educació per acostar els esports d'hivern als nens i nenes del Pirineu català.

Les primeres sessions d'esquí nòrdic a la Vall de Núria per part de l'Escola Joan Maragall de Ripoll (Ripollès) han inaugurat la sisena edició de la iniciativa, que consta de 8 sessions dividides en tres classes d'esquí nòrdic, tres d'esquí alpí i dos de surf de neu integrades en el programa d'educació física de cada escola.

Les classes estan emmarcades en el Pla Estratègic d'Esports d'Hivern de Catalunya i compten amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, els Consells Esportius del Pirineu i l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya.

També amb el suport de la Mancomunitat d'Esquí Nòrdic i estacions de Boí i de Port del Compte, de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), dels Consells Comarcals, de les Diputacions de Lleida, Girona i Barcelona i del Conselh Generau de d'Aran.

Prem per veure més contingut per a tu