Llicenciada en Ciencies Químiques, Beatriz Álvarez de Lasarte desenvolupa el rol de sales manager de commodities per a ICL Iberia, i el lideratge del departament de customer service d’ICL Súria. A efectes pràctics això significa que té la visió dels 360º de la comercialització, des del primer contacte amb el client, la venda, la importació, l’exportació i la facturació.

Fa vuit anys que treballa a ICL, tot i que prèviament havia tingut altres experiències laborals vinculades a vendes. Una trajectòria professional que Beatriz Álvarez de Lasarte exposarà a l’eWoman del proper dijous, 21 d’octubre. Serà una de les ponents d’un acte que té per objectiu donar a conèixer dones de la Catalunya Central que destaquen per la seva trajectòria professional i lideratge.

La tercera edició d’eWoman Manresa es farà al teatre Kursaal, començarà a les 10 del matí i és previst que s’allargui fins al migdia, amb intervencions curtes per tal que sigui un eWoman amè i dinàmic. L’assistència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia a www.ewoman.es/manresa

La jornada, organitzada per Regió7 i Prensa Ibérica, l'impulsa CaixaBank, la patrocinen ICL, Agbar i l'Ajuntament de Manresa, i hi col·laboren Sensus Consultoria, FecunMed i Accessoris Manresa.