El cap de cartell del concert de dissabte del Carnaval de Solsona va ser Miki Núñez, que va presentar el seu primer treball, Amuza, en una Sala Polivalent plena de gom a gom que havia venut les 2.500 entrades en 48 hores. Durant el concert, a banda d'oferir cançons del nou disc, va interpretar algunes versions, com Esbarzers, de La Gossa Sorda; Una lluna a l'aigua, de Txarango; i Prefiero, d'Antílopez. Aquestes dues últimes van popularitzar-lo al programa Operación Triunfo. A més, va tocar cançons noves que no formen part d' Amuza i que publicarà més endavant.

Per al cantant, el disc simbolitza les seves arrels i la seva naturalesa, que apareixen materialitzades amb una pedra i una branca. A la portada també s'hi pot veure un fil vermell que ho entrelliga tot, tal com va explicar l'artista a Regió7. Núñez ho vincula a una llegenda japonesa «que diu que tots estem connectats amb el nostre destí amb un fil vermell invisible, tot i que penso que amb les nostres accions el podem encaminar».

Miki Núñez va iniciar-se a la música als tres anys i, entre altres projectes, va formar part del grup de versions Dalton Bang, els músics del qual continuen tocant amb ell. A la nova formació, però, s'hi ha afegit una trompetista i una trombonista. «Em sento molt en deute amb gent que no ha tingut les mateixes oportunitats que jo musicalment. No soc el millor ni dels millors però he tingut la sort d'estar exposat, i sempre que tinc l'oportunitat convido artistes que estan començant».

Abans del seu concert hi va haver l'actuació del músic Cesc, que moltes vegades fa de teloner de la banda. Àlex Pérez, compositor de la cançó La Cabaña, del disc Amuza, va col·laborar en la interpretació. Des d'ara fins a l'estiu la banda de Miki Núñez té previstes 45 actuacions. El cantant apunta que fins ara han tocat a sales de concerts, però que preveuen formar part de festivals i festes majors. «Si alguna cosa vull fer d'aquí a 5 anys és seguir fent música festiva i de festes majors, si no hauré mort», assegura.

Després de l'actuació de Miki Núñez va arribar el torn de la banda cardonina Strombers, que va interpretar cançons del seu últim disc, Stromberland, i temes de treballs anteriors. Finalment, el grup de versions Bossonaya va fer gaudir la sala amb cançons molt actuals i va reivindicar i incentivar el paper de la dona músic, i va denunciar la falta de representació durant la nit.