El nucli navassenc de Castelladral acull actes d'homenatge a la vinya i al vi de la 9a mostra de vins del municipi de Navàs amb activitats variades el dia de la festa de l'arrossada, aquest proper diumenge 8 de març.

A les 8 del matí, es farà una caminada popular fins al castell de Solivella, amb diferents rutes. Inscripció i esmorzar: 6 euros. Per a reserves: 938695311. A 2/4 de 10, tast de vins de la varietat Mandó, a càrrec de Josep Maria Claret, del celler Collbaix. D'11 a 2, els vins seran protagonistes amb una mostra que es complementarà amb una desena de parades d'alimentació i artesania. També hi haurà inflables per als més petits i exhibició de drons. I no hi faltarà la música, amb ball folk a càrrec de la Diatònica.

Totes les activitats es faran al Bosquet, on s'hi escamparà la flaire de paella que es cuinarà per als assistents. Els tiquets de l'arrossada valen 11 euros anticipats (es poden comprar a l'Ajuntament de Navàs, a l'alberg de Castelladral i als establiments Josep Seriols de Navàs i Polleria Lluïsa de Súria). El mateix dia valdran 14 euros.