Els agents varen haver de fer servir dos grillons encadenats per emmanillar el detingut a causa de la seva corpulència ja que pesa uns 140 quilos i medeix 1,90. El detingut feia servir un mètode semblant al de 'El Solitario' i fins i tot emprava una disfressa similar. La policia l'ha detingut a Paterna a València després d'atracar 18 sucursals bancàries a la zona de Llevant des del passat 18 de març. Actuava com 'El Solitario', sol, amb les mans encintades i amb una disfressa similar per dissimular el seu aspecte. A més actuava a diferents demarcacions per eludir el control policial. Va ser detingut per agents del Grup d'Operaciones Especials (GOE) de la policia espanyol en el moment en què es disposava a cometre un altre atracament.

L'arrestat és de nacionalitat francesa, medeix 1,90 m. d'alçada i pesa 140 quilos. Escollia sucursals ateses per dones per intimidar les víctimes amb la seva corpulència que va fer necessari usar dos grillons per emmanillar-lo en ser detingut.

A causa de la seva mobilitat i la gran quantitat d'atracaments es va muntar un dispositiu i un agent el va identificar pel carrer. Així se'l va seguir fins al seu domicili. El dia abans de la detenció el lladre va estar vigilant una sucursal de Paterna controlant els horaris, les mesures de seguretat i les sortides de què disposava. L'endemà va tornar a la mateix sucursal disfressat per cometre l'atracament. La policia l'estava vigilant i van detenir-lo en un ampli desplegament. El detingut portava una pistola simulada i un esprai de defensa. En el registre a casa seva van trobar peces de roba utilitzades en altres atracaments. Fins al moment se li imputen 19 atracaments, el darrer en grau de temptativa, a València, Alacant, Castelló, Múrcia, Tarragona i Albacete.