Segueix-nos a les xarxes socials:

Crema part de la teulada de la Torre Junoy de Puigcerdà

L'incendi s'hauria produït durant la nit en una llar de foc quan no hi havia ningú a l'edifici i no s'han hagut de lamentar danys personals

L'Ajuntament de Puigcerdà ha informat d'un incendi que ha calcinat part de la teulada de la Torre Junoy d'aquest municipi. En el moment de l'incident no hi havia ningú a l'interior de l'edifici, fet pel qual no s'han de lamentar danys personals. Segons la nota de l'Ajuntament, cap a les set del vespre uns veïns han alertat de la sortida de fum a l'immoble i que es veien flames a la teulada. Un cop alertats, efectius de la Policia Local de la capital de la Cerdanya i Mossos d'Esquadra s'han dirigit al lloc dels fets. Posteriorment han arribat set dotacions de Bombers.

Des del cos d'extinció d'incendis expliquen que a les vuit i vint del vespre s'ha donat el foc per controlat, malgrat que diverses dotacions s'han quedat remullant la zona fins a la mitjanit.

Segons els Bombers, l'incendi ha començat en una llar de foc de l'interior de l'immoble, i les flames han afectat part de la teulada de fusta. Les causes, de moment, es desconeixen.

Prem per veure més contingut per a tu