Una dona de 82 anys ha mort, una altra persona ha resultat ferida greu i una lleu després de xocar amb el seu turisme contra una barrera de seguretat i bolcar completament, a l'autovia A-2 a Igualada (Barcelona).

Segons ha informat aquest dijous el Servei Català de Trànsit (SCT), la morta és Rosario C.P., de nacionalitat espanyola, que viatjava en la part posterior del vehicle.

El ferit greu és el passatger davanter i ha estat traslladat en estat greu per l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Bellvitge, i el lleu, el conductor, ha estat evacuat al d'Igualada.

Els Mossos d'Esquadra han rebut cap a les 10.38 hores l'avís de l'accident, que ha deixat les víctimes atrapades al cotxe obligant els Bombers de la Generalitat a alliberar-los.

El sinistre ha ocorregut a l'altura del quilòmetre 550,7 en sentit Barcelona, i ha obligat a tallar la circulació en aquest sentit entre les 11.16 hores i les 12.55 i a desviar els vehicles per Òdena, el que ha causat dos quilòmetres de cues.

A l'accident han treballat sis patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, l'helicòpter medicalitzat i tres ambulàncies del SEM.