Els Mossos d´Esquadra van detenir l'11 de març passat dos homes i una dona, de nacionalitat colombiana, amb edats compreses entre els 19 i els 29 anys d´edat i veïns de Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental), com a presumptes autors de tres robatoris amb força.

El fets van succeir el mateix dia de la detenció, al voltant de les 11:30 hores. Un testimoni va alertar que s´havia produït un robatori amb força a l´interior d´un domicili de la carretera de Manresa d´Igualada, després de veure com tres persones abandonaven el pis que acabaven de robar i fugien en un vehicle.

Amb totes les dades, es va muntar un dispositiu que va permetre, minuts després, localitzar el vehicle circulant a gran velocitat per la A2, sentit Barcelona.

Finalment, i amb el recolzament d´altres dotacions policials, la policia el va aturar a l´altura del punt quilomètric 594 de l´A-2, dins del terme municipal de Sant Andreu de la Barca .

A l´interior del vehicle, ocupat per dos homes i una dona, es va recuperar joies que havien sostret el mateix dia de l´interior de tres pisos de la Rambla General Vives i del carrer Manresa d´Igualada

Els detinguts, un d´ells amb antecedents, van passar el 14 de març a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Igualada, el qual va decretar l´ingrés a presó d´un d´ells i la llibertat amb càrrecs dels altres dos.