Els Mossos d´Esquadra van localitzar el passat 8 d´abril passat un home d´edat avançada que havia patit un accident mentre passejava per la muntanya.

L'encarregada de denunciar la desaparició va ser la dona del desaparegut després que el seu marit no hagués sortit a passejar per camins muntanyosos i no hagués tornat a casa.

Amb aquesta informació agents de l´ABP Berguedà, van muntar un dispositiu de recerca per tal de localitzar al desaparegut.

Gràcies a la coneixença del territori per part dels agents, la informació facilitada per la dona i la rapidesa d´actuació, en pocs minuts es va localitzar l´home en una zona boscosa de difícil accés, del terme municipal d´Olvan.

La víctima, que va ser localitzada gràcies als lladrucs de la seva gossa, havia caigut per un barranc de més de 10 metres.

Com a conseqüència de la caiguda, l´home va patir un traumatisme cranioencefàlic i va ser evacuat amb helicòpter cap al Parc Taulí de Terrassa.

L´avi hores d´ara s´està recuperant de les lesions patides al seu domicili.

La ràpida intervenció de les patrulles i el fet que els agents eren coneixedors del territori va fer que es pogués localitzar l´avi amb vida.