Els Mossos van detenir el passat 30 d´abril tres homes de 41, 40 i 32 anys, dos de nacionalitat espanyola i un d'albanesa, tots veïns d´Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d´un delicte de robatori amb força.

Pels volts de les 3 de la matinada del mateix dia, mentre els mossos realitzaven patrullatge per la localitat de Manresa van observar que la persiana i el vidre d´un bar estaven forçats.

Quan els agents es van aturar davant del local van observar un home que sortia corrent de l´interior. La patrulla va començar a seguir-lo i van veure dos homes més també marxaven corrent cap altres direccions.

A la zona s´hi van adreçar diverses patrulles i van interceptar dos dels autors, els quals van ser detinguts.

Després de varies indagacions els agents van comprovar que els autors eren de l´Hospitalet de Llobregat i que l´altre responsable podria haver marxat amb tren.

Quan es van dirigir a l´estació de Renfe van veure que l´home que havia fugit marxava amb tren direcció Terrassa. La sala van avisar ràpidament a les patrulles de la comissaria de Terrassa per tal de que l´interceptessin.

Un cop a l´estació a l´estació de Terrassa van localitzar l´home i el van detenir.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el mateix 30 d´abril a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa, els quals van quedar en llibertat amb càrrecs.