Els Mossos d´Esquadra van detenir el passat 22 d´agost un home de 34 anys, nacionalitat eslovaca i veí d´Artés, com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb força a interior d´un domicili de la població d´Avinyó.

Els fets van ocórrer a principis d´any, quan els Mossos van tenir coneixement d´un robatori a Avinyó, motiu pel qual van obrir una investigació per identificar i localitzar l´autor dels fets.

Fruit de la investigació es va comprovar que el lladre va accedir a l´interior de la casa forçant diversos accessos i se´n va endur diverses aixetes, els fogons, cassoles, paelles, les plaques elèctriques de les estufes, l´escalfador de l´aigua i tots els objectes metàl·lics de decoració, així com els agafadors per obrir les portes i armaris, a més de diverses eines de treball. El valor de tots els objectes sostrets és de 2.000 euros aproximadament.

Un cop identificat l´autor del robatori, veí d´Artés, els agents van constatar que havia estat detingut anteriorment en relació a diversos episodis violents i agressius. El passat 22 d´agost, agents de l´ARRO van localitzar-lo i detenir-lo.

El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Manresa el passat dia 25 d´agost.