Els Mossos d´Esquadra de la Unitat d´Investigació d´Igualada i la Policia Local de Valls van detenir entre l´1 i 2 d´octubre, dos homes de 31 i 28 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Valls, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força.

La nit del 23 al 24 d´agost es van produir un total de quatre robatoris amb força a l´interior de tres magatzems i un domicili de la localitat de Pujalt (Anoia).

El primer dels fets es va produir en una casa rural, mentre una família es trobava dormint a l´interior. Els lladres van accedir forçant la finestra del menjador i es van endur diversos objectes de l´interior.

Seguidament, van entrar en el magatzem contigu a la casa rural, on van forçar la porta d´accés i van sostreure una caldera d´aram, un morter i una caixa d´accessoris de fontaneria de coure, entre altres objectes.

Tot seguit, també van accedir a l´interior de dos magatzems més del mateix municipi.

Arran d´aquests fets els agents van iniciar una investigació per tal de localitzar els autors dels robatoris.

El passat 1 d´octubre, els mossos van detenir un home com a presumpte autor dels quatre robatoris amb força. L´endemà, 2 d´octubre, agents de la Policia Local de Valls van detenir al segon implicat.

Per altra banda, agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d´Esquadra van detenir el passat 1 d´octubre, una dona de 23 anys d´edat, de nacionalitat espanyola i veïna de valls, com presumpta autora d´un robatori amb força a l´interior de domicili.

El passat 3 de juny es va produir un robatori amb força en una casa de la localitat del Carme (Anoia).

L´autor va accedir a través de la terrassa del domicili, forçant la persiana i la porta corredora que dóna accés al menjador de l´habitatge. Un cop a l´interior, va sostreure diversos aparells electrònics.

Arran aquest fet es va obrir una investigació que va concloure a principis d´octubre amb la detenció de la presumpta autora.

Els tres detinguts van passar el dia 3 d´octubre a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Valls.