Les instal·lacions de la Casa Caritat de Manresa han estat víctimes, les darreres dues nits, de robatoris. Segons ha pogut saber aquest diari, els lladres, com a mínim, han accedit al local de l'Associació de Veïns i al Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO).

El primer dels robatoris es va produir la Nit de Nadal i va afectar l'entitat veïnal de Vic-Remei. Segons ha explicat el seu president, Vicenç Cano, es van endur els diners que hi havia -uns 70 euros- així com deu micròfons. Sobtadament, van deixar d'altres objectes de valor com equips de so i projectors.

Avui el mateix Cano ha estat qui ha alertat a la Policia Local de què els lladres han entrat a les instal·lacions municipals del costat, el CIO, després de veure que una de les finestres del local era oberta. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat la Policia Local de Manresa, que han confirmat que de moment no s'ha produït cap detenció i que la investigació és oberta. Segons la regidora de Comerç de l'Ajuntament, Sílvia Gratacós, després d'una primera inspecció sembla que els lladres no s'han endut cap objecte de valor. Caldrà esperar a dilluns, però, per confirmar-ho al 100%.

És el segon robatori que es produeix a Casa Caritat en menys de tres mesos. A finals de setembre, l'associació de veïns ja va ser víctima d'un furt de matinada, en el que es van endur més de mil euros en metàl·lic.